Whitepapers

Wat zijn grote uitdagingen voor jou als CIO in de toekomst?

beeld Unsplash

De rol van een CIO evolueert en krijgt een nieuwe dimensie. Vandaag de dag ben je betrokken bij een scala aan aspecten zoals informatie­management, architectuur en privacy voor een geslaagde digitale transformatie. 

Als eindverantwoordelijke voor dit breed pakket is het aan de CIO om ervoor te zorgen dat alle afdelingen zich hierbij op hun gemak voelen. Er komen immers nieuwe technieken af op deze afdelingen en haar medewerkers. Om je te helpen met deze uitdagingen een selectie van whitepapers die de CIO op weg kunnen helpen.

Interxion

Begin bij je bedrijfscultuur

Het eerste aandachtspunt bij change management is de cultuur. Organisatieverandering begint met het meekrijgen van je medewerkers. Ondernemen en veranderen betekent vallen en opstaan, wat vraagt om een flexibele, open en veilige omgeving plus een bepaalde mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Luister ook goed naar de nieuwe generatie. Oudere medewerkers zijn gemiddeld genomen meer vastgeroest en bij jongeren zit innovativiteit in de genen. een evenwichtige organisatie met alle generaties die elkaar aanvullen, is bijna een voorwaarde voor succes.

Naar de whitepaper

Thinkwise

De 7 belangrijkste trends waar CIO’s zich op moeten voorbereiden

Digitalisering is een must en hierdoor krijgen CIO’s veel meer een sleutelpositie binnen organisaties. Om je hierop voor te bereiden, lees je in deze whitepaper 7 trends die het dagelijks werk van CIO’s ingrijpend veranderen.

Naar de whitepaper

HPE

Tekst: 6 stappen die CIO’s helpen te bepalen of de stap naar een Xaas-oplossing de juiste is.

Om CIO’s te helpen de mogelijkheden te verkennen voor hun bedrijf, ontwikkelde HPE het CIO’s As-a-Service Playbook. Lever bedrijfswaarde in 6 eenvoudige stappen!

Naar de whitepaper

Progress

Definieer interne wensen met dit management handboek inclusief praktische tips. 

Ook prospects doen vaak online research tijdens een selectieproces. Wordt de website wel gevonden? En biedt dit de ervaring die jouw klanten als service of digitale ervaring verwachten? Dit management handboek bevat praktische tips en een eenvoudige checklist die helpen te bepalen wat belangrijk is.

Naar de whitepaper

Unica 

Van een complexe netwerkinfrastructuur naar direct beschikbare functionaliteit

Vrijwel alle organisaties zijn bezig met de migratie naar een moderne werkplek of zijn van plan dit ergens in de nabije toekomst te doen. Wat daarbij vaak vergeten wordt, is de enorme impact die de moderne werkplek heeft op de huidige netwerkinfrastructuur

Naar de whitepaper