(partnerbijdrage)

Hoe zorg je dat hybride werken voor iedereen werkt?

Werken aan de keukentafel, vanaf ’t balkon, het koffietentje om de hoek of vanaf een vakantieadres: steeds meer Nederlanders hebben de afgelopen anderhalf jaar ontdekt dat kantoorwerken eigenlijk op iedere plek kan. En zelfs voordelen heeft. Maar hoe zorg je ervoor dat deze manier van werken ook past binnen jouw bedrijf? En hoe maak je de combinatie van Op kantoor en Thuiswerken veilig en makkelijk voor iedereen? 

Hoe, waar en wanneer je maar wilt

Thuiswerken doen we inmiddels al wel even, en het bevalt ons goed: 73% van de werknemers geeft aan blijvend meer thuis op of afstand te willen werken. Dit heeft grote impact op de manier waarop mensen in organisaties samenwerken en productief zijn. Hybride werken écht laten werken is een optelsom van verschillende facetten. Structurele veranderingen in de fysieke werkomgeving, maar ook in cloudtoepassingen, ICT en security. Bovenal is het een samenspel van het gedrag van het management en de werknemers. Alleen door het maken van goede afspraken over bijvoorbeeld de werkzaamheden die we vanuit huis en op kantoor uitvoeren of hoe we vergaderen, kunnen we effectief hybride samenwerken met onze collega’s.

Altijd veilig en verbonden blijven

Hybride werken roept bij veel werkgevers vragen op. Over de veiligheid van het netwerk, met al die gebruikers op verschillende plekken. Over de juiste middelen om iedereen goed op afstand te laten werken. Maar ook over misschien wel de grootste uitdaging: hoe houden we al onze werknemers aangesloten en betrokken als we ze niet meer regelmatig zien? Een grote meerderheid van de werknemers geeft immers aan grote behoefte te hebben aan persoonlijk contact. Bij KPN werken we elke dag aan oplossingen die ondernemend Nederland helpt vooruit door beter verbonden te zijn - en te blijven. En gaan we samen met jou op zoek naar de juiste antwoorden. Uiteraard gaan we hierin verder dan het leveren van een constant presterend, veilig netwerk. Samen met partners als Microsoft en Cisco bieden we tools aan op het gebied van gebruikservaring, snelheid en veiligheid, maar ook het welzijn en de ontwikkeling van je werknemers.

Voor ieder bedrijf een passende oplossing

KPN is dan ook dé partij als het gaat om totaaloplossingen met slimme combinaties van netwerk-, ICT-, security- en HR-diensten voor de zakelijke markt. Wij helpen je graag met de kennis, ervaring en het juiste netwerk om (samen) te werken en ondernemen waar jij wilt. En vinden voor ieder bedrijf de beste oplossing. Met KPN is jouw bedrijf nú en straks klaar voor het hybride werken.