(Partnerbijdrage)

Oracle Red Bull Racing

Gedreven door data, gemaakt om te winnen

Maximale prestaties met Oracle Cloud

Hoe kan een van de spannendste Formule 1-seizoenen ooit nog worden overtroffen? Door nog sneller te worden. Oracle Red Bull Racing voert miljarden racestrategieën uit op Oracle Cloud Infrastructure (OCI), zodat Max en Sergio ‘Checo’ Pérez de beste kansen krijgen om te winnen. Lees het volledige verhaal.

Snelheid, schaal en betrouwbaarheid voor de overwinning

Dankzij de prestaties van OCI kan het Oracle Red Bull Racing-team tijdens elke race realtime analyses uitvoeren om strategische beslissingen te kunnen nemen. Met OCI kan het team 25% meer Monte Carlo-simulaties uitvoeren. Door gebruik te maken van een moderne technologiestack en de kracht en flexibiliteit van Kubernetes, kan het team het simulatieplatform opschalen terwijl de kosten binnen de strakke uitgavenvoorschriften van de sport worden gehouden. Lees hier meer over OCI.

 "Dankzij Oracle Cloud konden we nog op de dag van de race beslissingen nemen die Max Verstappen hielpen om het kampioenschap van 2021 te winnen."

Christian Horner, Oracle Red Bull Racing Team, Directeur en CEO

Fans komen dichter bij de actie

Met behulp van Oracle CrowdTwist Loyalty and Engagement is het team afgelopen seizoen gestart met de Red Bull Racing Paddock, een platform waarmee fans punten kunnen verdienen om exclusieve coole en digitale downloads te krijgen. Fans gebruikten de Paddock om 35.000 digitale beloningen in te wisselen en duizenden vragen aan het team te sturen.

De toekomst van F1

Met behulp van het uitgebreide partnership tussen Red Bull Racing en Oracle wil het Oracle Red Bull Racing-team de leiding behouden op het gebied van technologische innovatie en OCI gebruiken om de toekomst van F1 vorm te geven. Bekijk de video.