(Partnerbijdrage)

Ctac

Kop

Onderkop

Wij zijn Ctac; een business en cloud consultancy partner. Bij Ctac combineren we een passie voor technologie met een scherp oog voor bedrijfsprocessen. We realiseren kwaliteit door op de juiste momenten kennis, vaardigheden, ervaring en mogelijkheden samen te brengen.


Met ruim 30 jaar ervaring, diepgaande branchekennis in de retail, wholesale en manufacturing, een uitgebreid portfolio en een persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat de implementatie van onze diensten en oplossingen zonder kopzorgen verloopt.


Bovendien delen we graag onze visie op de laatste ontwikkelingen in IT. Wil jij helemaal op de hoogte blijven van wat er speelt in onze sector? Schakel dan elke maand in bij Ctalk, onze splinternieuwe online talkshow.


Presentatrice Fabienne de Vries gaat in gesprek met vooraanstaande IT-experts over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Organisaties uit uiteenlopende branches schuiven aan tafel om hun IT-ervaringen en tips te delen met kijkers. Elke maand word je in een half uur bijgepraat over actuele thema’s zoals next-gen ERP, hybride werken en cyber security. En ons expertpanel geeft real-time antwoord op jouw prangende vragen.


Bekijk alle Ctalk-afleveringen via ctac.nl/ctalk en duik in de wereld van S/4HANA, Data Management, de Moderne werkplek, Unified Commerce en Predictive Analytics.
Veel kijkplezier!

Volg Ctac op social media