(partnerbijdrage)

Interxion: A Digital Realty Company

Het PDx-model: optimaliseer data-uitwisseling in retail

Ben je concurrentie voor door je datagedreven digitale transformatie te versnellen.

De digitale wereld zorgt voor een nieuwe vorm van retail. Retailorganisaties kregen meer inzicht in hun bedrijfsvoering en konden hun klanten daarom een volledig andere ervaring voorschotelen. Zo bleven – en blijven - zij hun concurrentie voor.

Voor veel organisaties is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Retailers krijgen met verschillende complexe zaken te maken, namelijk:

  • De multimix van on- en offline-ervaringen
  • Het real-time inzichtelijk maken van de supply chain en voorraadbeheer
  • Het direct reageren op veranderingen in de markt
  • Het acuut voldoen aan de behoeften van consumenten

De snelle transformatie van de retailsector leidde tot een exponentiële groei van datacreatie en -gebruik, waardoor retailers moeite hebben om de groeiende hoeveelheden data van talloze applicaties op een fatsoenlijke wijze te beheren. Schaalvergroting is een nog grotere uitdaging.

“Met ons innovatieve datacenterplatform PlatformDIGITAL® zorgen retailers ervoor dat hun data sneller door de organisatie vloeit waardoor ze eenvoudiger en real-time betere inzichten krijgen in hun bedrijfsvoering. Zo kunnen er optimale beslissingen gemaakt worden.”

Legacy software

Veel bedrijven werken nog met legacy software en verouderde architecturen die het versnelde tempo van de digitale transformatie simpelweg niet aan en vereisen de juiste digitale tools, clouds, netwerken en middelen die nodig zijn voor ondersteuning.


Om dit succesvol te doen, hebben een wereldwijd datacenterplatform nodig dat werkt, aangevuld met real-time inzichten om klanten, partners en werknemers optimaal van dienst te zijn door middel van digitale interacties via allerlei kanalen, bedrijfsfuncties en op alle plekken waar het bedrijf aanwezig is.

PlatformDIGITAL®

Als wereldwijd leverancier van dataplatforms brengt Interxion meerdere bedrijven en organisaties van verschillende branches samen in zijn connected data communities. Op deze manier ondersteunt Interxion klanten bij uitdagingen op het gebied van IT-implementatie, datalokalisatie, AI-ontwikkeling, uitwisselingsoptimalisering en Data Gravity op ons datacenterplatform PlatformDIGITAL®.


Met ons innovatieve datacenterplatform PlatformDIGITAL® zorgen retailers ervoor dat hun data sneller door de organisatie vloeit waardoor ze eenvoudiger en real-time betere inzichten krijgen in hun bedrijfsvoering. Zo kunnen er optimale beslissingen gemaakt worden.


Om retailers hierbij te ondersteunen ontwikkelde Interxion het Pervasive Datacentre Architecture (PDx)-model. Het PDx-model kan je ondersteunen bij:

  • Data gravity-beperkingen verwijderen;
  • Het mogelijk maken van workflowstreams;
  • En bij het integreren van virtuele omgevingen dichtbij data-uitwisseling hubs

Hoe zet je dit in binnen de retailsector? Download ons PDxTM Oplossingsoverzicht hieronder.

Uitdagingen in de retailsector en toegang tot nieuwe datagestuurde mogelijkheden

Download ons PDxTM Oplossingsoverzicht:
Data-uitwisseling in retail optimaliseren

Waarom retailbedrijven voor onze oplossingen kiezen

Toonaan­gevende uptime

Ondersteund door een uptime van five nines (99,999%), 14 jaar lang

Beveiligde, gesloten verbinding

Wereldwijde hoogwaardige netwerken

Operationele transparantie

Volledig transparante planning en rapportage van technische operaties

Kwaliteit, interconnectie, community.

Interxion: A Digital Realty Company, is de interconnectiehub voor de grootste bedrijven ter wereld. Wij helpen u uw bereik uit te breiden naar nieuwe markten. Waar u ook met ons samenwerkt, u krijgt de juiste connectiviteit om verbinding te maken, zaken te doen en uw bedrijf uit te breiden. Onze klanten hebben toegang tot ons uitgebreide datacenterplatform, PlatformDIGITAL®, in meer dan 50 metro's op zes continenten.

volg Interxion op social media