Wordt onze werkplek nu definitief een webplek?

De werkplek van nu beperkt zich al langer niet meer tot één vaste plek. Er wordt onderweg gewerkt, op locatie en vanuit huis. Zeker dat laatste is door de crisis gigantisch toegenomen. Maar als iedereen vanuit een andere plek werkt, hoewerken we dan goed met elkaar samen?

Dé nieuwe werkplekken: de bank, het balkon, de eettafel en de chaise longue

De technologie om dit mogelijk te maken was er al. Onze devices zijn steeds mobieler geworden en alle applicaties gaan inmiddels via de cloud. Er was alleen nog geen noodzaak om er echt mee aan de slag te gaan. Maar doordat de crisis ons het nieuwe werken als het ware heeft opgelegd, zijn we er versneld gewend aan geraakt. Vergaderen via video en samenwerken in presentaties via het web zijn heel normaal geworden. Maar zijn er dan helemaal geen uitdagingen?

De moderne werkplek is nooit af

We hebben gezien dat technologie snel verandert, maar de menselijke behoefte nog sneller. Onze digitale werkplek is daarom in constante ontwikkeling om up-to-date te blijven. Bij KPN helpen we je graag met een passende werkplek voor jou en je collega's. Kijk voor ons advies en onze oplossingen op: kpn.com/samenwerken.

Voor iedereen een en dezelfde digitale werkplek

Omdat de fysieke werkplek nu voor iedereen verschillend is, is het des te belangrijker dat de digitale werkplek van een bedrijf voor iedereen hetzelfde is. Bij KPN hebben we daarom een online werkpakket ontwikkeld. Daarmee kun je met elkaar in de cloud aan hetzelfde document in hetzelfde programma werken en met elkaar videobellen. Ook veiligheid is heel belangrijk. Voorheen hoefde je als bedrijf vaak maar één locatie vanuit het netwerk te beschermen, nu zijn er ineens talloze plekken bijgekomen. Bij KPN snappen we daarom heel goed dat er behoefte is aan een werkplekoplossing waarmee je waar dan ook op een veilige manier met elkaar kunt samenwerken.